Szereplők
Név:  Jávor Vivien
Születési idő: 1988. november 24.
Foglalkozás:  bűnügyi riporter

Vivi teljesen másnak készült, a gimnázium végéig meg volt győződve róla, hogy vegyész lesz, de az univerzum közbevágott. Kicsi kora óta oda van a bűntényekért, és most végre csak ezzel foglalkozhat. Szereti a történelmet, az angol kultúrát, Indiát, és a vicces spin-off sorozatokat. 
Kedvenc színésze David Tennant, szereti a kék színt,  és annak ellenére, hogy szinte napi kapcsolatban áll vele, irtózik a vértől.
A fővárosban él, egyelőre az apjával, és a macskájukkal, Bolyhossal. 
Név: Benedict Cumberbatch
Születési idő: 1976. július 19.
Foglalkozás: színész

Ben egész életében a pályára készült, és negyven éves kora előtt szinte minden nagy elismerést besöpört a szakmájában.
Sherlock személye közel áll hozzá, bár közel sem annyira antiszociális, mint a híres detektív.
Nem szereti, ha irányítják a munkájában, ezért is nem örül annyira az új tagnak a stábban, de más szemszögből azonnal fejbe veri a felismerés.  
Már egy ideje gondolkozik a családalapításon, de egyelőre még csak Martin gyerekeit pesztrálja.Név: Martin Freeman
Születési idő: 1971. szeptember 8.
Foglalkozás: színész

Martin tehetséges színész, és egyre sikeresebb mind a magánéletben, mind a szakmájában. A Sherlock nagy ugrás volt neki, a sorozat befutása óta még nagyobb az amúgy is hatalmas rajongó tábora, és egyre nehezebben közlekedik az utcán.
Ben egyik legjobb barátja, nem csak a sorozat Watsonjaként, hanem a való életben is. 
Ben lelki szemetesládája, mindig próbál jó tanácsokkal szolgálni, ami nem mindig sikerül. Az ő feladata, hogy olykor kihúzza jó Watson módjára, a Sherlokká változott Bent a mélabúból.Név: James Rockwell
Születési idő: 1987. október 12.
Foglalkozás: testőr


Van olyan ember, akit egyszerűen csak vonzzóvá tesz, ha titokzatos, és szinte semmit nem tudni róla. Pontosan ilyen ember Jamie Rockwell, aki pillanatok alatt bukkan fel Vivi életében, és fenekestül felforgatja azt.
A lány semmi pontosat nem tud róla, mégis az első pillanattól kezdve megbízik benne, és minden titkán megosztozik a férfivel. Talán több titok is megosztódik, mint az szükséges lenne, de Jamie közel sem olyan veszélyes, mint amilyennel mutatja magát.Név:Brian Hubbard
Születési idő: 1973. április 30.
Foglalkozás: nyomozó


Vannak elhivatott emberek, és van Brian Hubbard. A Yard sziklaszilárd nyomozója, aki szinte csak a munkájának él. Szeret egyedül dolgozni, de nem szégyell segítséget kérni. Vivivel való kapcsolata akkor lett igazán szoros, mikor a lány megmentése során végül az ő életét kellett megmenteni, helyesebben a lábát. A botjára úgy tekint, mint afféle szimbólum, hogy igazán kiállt azért, amiben hisz, és az a törvény.
Szarkasztikus humora van, és gyújti a zöldségeket ábrázoló hűtőmágneseket. Kávéfüggő, és Frank Sinatra rajongó.


MELLÉKSZEREPLŐK:

~Ben Evans
~Mark Gatiss
~Steven Moffat
~Fenyő Ági
~Horváth ViktorNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése