2014. június 15., vasárnap

Hogyan tovább??

Hey, sweeties!

Relax, nem a blog sorsáról van szó, hiszen pár nap múlva érkezik a 20. fejezet, ami nagy mérföldkő, ugyanis onnantól már csak ötször találkozunk 'Az igazi Sherlock'-on, Vivivel, és a többiekkel.

Amiért itt vagyunk, nem más, hogy szavazzunk: kiteszek majd egy szavazást a modullécre is, azonban előtte szeretném nektek felvezetni, hogy  miről is van szó:
Természetesen a folytatásról.

Nem, nem Vivi kalandjai folytatódnak, mert úgy hiszem, a befejezés elég sok szálat elvarr majd. 
A helyzet a következő: több ötletem is van, amelyek csak arra várnak, hogy megszavazzátok őket. 
Szóval az fog történni, hogy minden blog, ami esélyes, e bejegyzés megjelenése után azonnal közzé tétetik, egy prológussal. A prológus segít nektek eldönteni, hogy melyik blogot igénylitek. Léteznek teljesen új sztorik, és létezik olyan is, ami már valaha szárnypróbálgatás volt, de mégsem jött össze. 
Nem várom, hogy mindenki mindegyik prológust elolvassa, hiszen tudom, hogy úgyis csak azt fogjátok, és csak azok az emberek, akik igazán szeretik ezt a blogot, és a munkáimat. Ez egy szubjektív választás, igény kérdése, akár a szereplők, vagy a fejléc is dönthet. Vagyis ti. Ti döntötök afelől, hogy mivel folytassam. Sokat agyaltam rajta magam is, de mindegyik történet annyira közel áll a szívemhez, hogy képtelen vagyok dönteni. Ezért kérem a segítségeteket, hogy a ti igényeteknek megfelelően dolgozhassak nektek, akik olyan sokan és régóta vagytok nekem. :-)

És íme a történetek:

Roméo&Juliette

"Cécilia félig francia lány, akinek minden álma, hogy egy napon híres musical énekes legyen. Nem akar ő világhírű lenni, sem hogy mindenki őt istenítse, csak hogy sikeres legyen, és boldog. Az álma hamar valóra is válik, amikor rengeteg tanulás és gyakorlás után Párizsba költözik, és ő lesz Juliette Capulet, a híres Shakespeare darab egyik címszereplője. A francia föld rengeteg újdonságot tartogat a Budapesten nevelkedett lánynak. Szerelem, csalódás, a felnőtté válás nehézségei, honvágy. És zene, zene, zene."
PROLÓGUS-link


Kitalált Szerelem
"Mina boldog. Budapesten éli mindennapjait, egy könyvesboltban jó állása van. Az útja, hogy elismert szerkesztő legyen, kikövezett a tehetségével, és az elhivatottságával. Saját kis garzonlakása van, ahol a szerelmével együtt él, aki nem más; mint Harry Styles, a One Direction híres nőcsábásza. 
Mina beteg. Harry nem létezik az ő világában. Egy hatalmas csalódás után beképzeli a fiút, aki az idő múlásával megelevenedik, ha csak a lánynak is, de ott van. És hátráltat. A betegség visszatartja Minát, hogy valódi emberi kapcsolatot építsen ki. Észre sem veszi, hogy mi minden mellett megy el, és milyen lehetőségei lehetnek."
PROLÓGUS-link


Blind

"Jim és Elly egy poros kiskocsmában találkoznak, valahol Texas poros országútja mentén. A férfi pappá szentelésére igyekszik, de nem is sejti, hogy éppen ezen az úton talál rá az igaz szerelem. Elly gyönyörű és ezzel tisztában is van. Függő. A szer pedig nem más, mint az angyalvér. Az egyház használta a vörös anyagot bódítószerként, hogy közelebb kerüljenek Istenhez, de az emberek kezébe került, így a legkelendőbb droggá lett. 
Elindul a vesszőfutás az idővel és a két fiatalt üldöző egyházzal. Az angyalvér fogy, és képtelenség újat gyártani, hiszen Jézus vére a titkos összetevő, amit senki sem tud, hol van. Elly és Jim útra kelnek üldözőikkel, és saját függőségeikkel."
PROLÓGUS-link


Hát íme, sweeties, ezek a történetek. Remélem néhányan szántok rá időt, és ha a történetek valamelyike elindul, velem tartotok, és folytathatjuk ezt a csodás utazást, amit most Vivivel. 

xx, Elly

1 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Már jó ideje csak várok, és várok, és várok... Szörnyen kíváncsi vagyok, és ahogy minden nap feljövök ide, erre az oldalra, és azt látom, hogy nincs új rész, ... elszomorít. :(
    Nem tudom, miért nem folytatod, de nekem elhiheted, hogy kezedre áll a toll, és kár lenne, ha nem írnál, szóval jó lenne, ha legalább befejeznéd ezt a sztorit. :/
    Én is Sherlock rajongó vagyok, és izgalomba hoznak a bűntények, és a nyomozás. És amikor téged megtaláltalak, felcsillantak a szemeim! :D
    Tudom, ismétlem magam, de kár lenne, ha nem folytatnád.

    Egy olvasó

    VálaszTörlés