2013. július 6., szombat

Pilot

Hey, sweeties!

Remélem, már hiányzott ez a beköszönés. :-)
Nemrég, ahogy azt sokan tudják, bezártam két blogot. Ennek több oka is volt, ne is részletezzük, vége van.
De most egy új fejezet nyílik az életemben, ehhez pedig szükség van egy olyan történetre, ami egy kicsit más. Egy kicsit én. Ez Az igazi Sherlock.



"Történetünk a mai korban játszódik, ahol reményeim szerint senkinek nem kell bemutatnom a sorozatot, a Sherlockot, amit a BBC és Steven Moffat küldött hódító útjára 2010-ben.  Főhősünk,  Jávor Vivien nagy rajongója a sorozatnak, ahogy mindennek, ami valamilyen módon kapcsolatba hozható bűntényekkel. Vivi bűnügyi riporter egy budapesti internetes tévénél. Az iskola elvégzése után is a gyakorlati helyén maradt, és tökéletesen elégedett azzal, amit kapott. Jó állás, jó kapcsolatok, a példaképszerű főnök, és bűnügyek, minden mennyiségben. Egy idő után a Teve utcának feltűnt a lány éles esze, így tanácsadóként alkalmazza a bűnügyek felderítésében, cserében pedig leforgathatja a felgöngyölített bűntetteket. Mindig is erre vágyott, megütötte a főnyereményt, legalábbis ezt hitte. 
Mint minden nap, az a keddi is ugyanúgy kezdődik, mint a többi, kávéval, semleges csevejjel az apjával, akivel együtt élnek.
Ám a szerkesztőségbe érve olyan hír várja, ami megváltoztathatja az egész életét..."

Nos, sweeties, ha érdekel a történet, szeretnélek kérni titeket, hogy jelezzetek valamilyen módon és azonnal felteszem a prológust. 3 pipa, vagy 3 komment után találkozunk! ;-)

xx, Elly

2 megjegyzés:

  1. Eredetileg nem szoktam ilyen rövid bevezetőkhöz írni, de mivel komment határ van, írnom kell!:D Még pipáltam is (bár azt mindig szoktam, ha valami jó:DD)

    Szóval, úristen!!! Ez nagyon izgi!:DD (most csak ennyi jutott eszembe)
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! :-D Remélem összejön, már vagy 10 sor kész az első fejezetből! :-P

      xx

      Törlés